Ponudba

 

 

Nadaljujemo  50 letno družinsko obrt na področju svetovanja, dobave in polaganja talnih oblog. Združujemo dolgoletne izkušnje in znanje s strastjo do detajlov,  funkcionalnosti, udobja in vsega lepega.  Zavzemamo se za večjo kakovost   

izbire materiala, dobave, izvedbe in v kolikor želite tudi vzdrževanja talne obloge. Dovolite nam, da vaše skrbi prevzamemo mi.

bivalnega okolja in uporabo človeku in okolju prijaznih materialov. Kakovostno bivanje naj bo standard in ne luksuz.

Izbira tal je prvi korak pri oblikovanju podobe prostora. Pri projektih, ki jih ustvarjamo, dajemo prednost funkcionalnosti, predvsem pa upoštevamo vaš način bivanja. Naš cilj je ustvariti bivalno okolje, v katerem se boste dobro počutili.

Zavedamo se, da prenova poleg veselja in pričakovanja novega,  hodi z roko v roki s poslavljanjem od starega, z dvomi kako se boste počutili v prenovljenem prostoru, ali ste se odločili za pravi material, pravo barvo, …  Talne obloge že zaradi narave posega ne menjate vsako leto in so zato takšna vprašanja in pomisleki čisto razumljivi.  

Zato smo skozi leta izkušenj, nenehnega izobraževanja na področju tehnologije materialov, lastnih inovacij, sodelovanja s tehnologi,  arhitekti in povratnih informacij naših strank,  oblikovali celostno storitev s katero vas vodimo in svetujemo od

Oval - talne obloge